شرایط اقامت در گرجستان 2018

شرایط اقامت در گرجستان 2018
شرایط اقامت در گرجستان 2018
میانگین 5 - امتیاز ها 1

راه حل هایی برای اخذ اقامت در گرجستان

اقامت افراد خارجی در گرجستان به طور قانونی و داشتن کارت اقامت از هر گونه، می تواند مدرک و امتیازی باشد برای دریافت مجوز اقامت برای افراد دیگر یا اعضای خانواده، در صورتی که شرایط مورد نیاز برای صدور اجازه اقامت مربوط به نوع مربوطه را تامین نمائید.

اخذ اقامت سرمایه گذاری در کشور گرجستان
اخذ اقامت سرمایه گذاری در کشور گرجستان

انواع مجوز اقامت در گرجستان

انواع مجوز اقامت در گرجستان که تاکنون صادر شده است:

1) اجازه اقامت برای اهداف کاری، و همچنین برای افرادی که حرفه های آزاد را دایر نموده اند، البته به نحوی که توسط قانون گرجستان تعیین شده است؛

2) اجازه اقامت برای تحصیل، برای تحصیل در یک موسسه آموزشی مجاز گرجستان صادر می شود؛

3) اجازه اقامت به منظور احیای خانواده، برای اعضای خانواده یک فرد خارجی که مجوز اقامت دارد؛

4) اجازه اقامت برای شهروندان سابق گرجستان، برای خارجیان که تابعیت گرجستان داشته اند ولی الان قطع شده است؛

5) اجازه اقامت افراد بی خانمان و پناهندگان اجتماعی و سیاسی، مخصوص افرادی که به عنوان در کشور خود مشکل زندگی داشته اند و به دلایل موجه نمی توانند به کشور خود بازگردند؛

5) مجوز اقامت به خارجیانی که برای آنها پیش بینی منطقی وجود دارد که ممکن است قربانی جنایت قاچاق انسان شده باشند.

مطالب مفید پیشنهادی
اخذ اقامت سرمایه گذاری در کشور گرجستان

6) مجوز اقامت دائم برای همسران، والدین، فرزندان شهروندان گرجستان. اجازه اقامت دائم به خارجیانی داده می شود که در 6 سال گذشته بر اساس یک اجازه اقامت موقت در گرجستان زندگی کرده اند. این دوره اقامت در گرجستان نباید برای اهداف مطالعه، درمان، کار یا مأموریت های دیپلماتیک و معادل آن باشد؛

7) اجازه اقامت برای فعالیت های سرمایه گذاری، مخصوص کسانی که حداقل 300،000 لاری در گرجستان آورده نقدی داشته باشند و بر اساس قانون گرجستان در راستای حمایت و تضمین فعالیت های سرمایه گذاری و اعضای خانواده خود باشد. برای اهداف این بند، همسران، فرزندان و افراد موردحمایت یا معلول به عنوان اعضای خانواده شناخته می شوند.

8) اجازه اقامت موقت به خارجیانی که به موجب قانون گرجستان مورد سرکوب و خشونت خانگی قرار گرفته اند.

9) اجازه اقامت به خارجیانی که حق مالکیت اموال (به غیر از زمین های کشاورزی) دارند و ارزش املاک آنها بیش از معادل 35000 دلار است.

اعضای خانواده این افراد نیز حق دریافت کارت اقامت دارند. به منظور صدور مجوز اقامت، ارزش ملک توسط یک ارزیاب رسمی از یک موسسه معتبر و توسط یک نهاد قانونی مشخص می شود.

اقامت گرجستان
اقامت گرجستان

جهت دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید با مشاورین سالواتورز تماس بگیرید.

مطالب مفید پیشنهادی
اجاره خانه تفلیس

پاسخگوی آنلاین:

تلفن:00995557715557

شرایط اقامت در گرجستان 2018 آیدی پاسخگو درتلگرام: [email protected]شرایط اقامت در گرجستان 2018

شرایط اقامت در گرجستان 2018آیدی پاسخگو در واتساپ: 00995557715557شرایط اقامت در گرجستان 2018

کانال سالواتورز در شبکه های اجتماعی:

شرایط اقامت در گرجستان 2018کانال سالواتورز در تلگرام :  [email protected]شرایط اقامت در گرجستان 2018

دریافت مجوز اقامت در گرجستان
دریافت مجوز اقامت در گرجستان

 

اعتبار کارت اقامت در گرجستان

1. اجازه اقامت موقت ممکن است به مدت یک سال و حداکثر 6 سال به خارجیان اعطا شود.

2. مدت اعتبار مجوز اقامت موقت و اجازه اقامت کوتاه مدت در شرایط مشابهی که تحت آن صادر شده می تواند دوباره تمدید شود.

3. مجوز اقامت موقت پس از 6 سال تمدید و در صورت داشتن ملک حداقل به ارزش 35000 دلار، امکان تبدیل شدن به اقامت دائم را دارد.

4. مجوز اقامت دائم به کسانی اعطا می شود که سرمایه گذاری مستقیم نقدی حداقل به ارزش 300.000 لاری انجام دهند، یا با خرید املاک حداقل به ارزش 35.000 دلار و پس از 6 سال اعطا می شود.

سلام هموطن من مدیر وبسایت سالواتورز در گرجستان هستم. شغل من نویسندگی درزمینه صنعت توریسم و اجرای تور در گرجستان هستش. شماره موبایل من در گرجستان557 715 557 00995 هست که بدون نیاز به سیمکارت میتونید با وایبر، واتساپ یا ایمو و از طریق اتصال به اینترنت تماس بگیرین. آیدی تلگرام من [email protected] توصیه می کنم که برای اطلاع درباره گرجستان به کانال تلگرام سالواتورز بپیوندید [email protected]

عضویت در کانال تلگرام

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۱۰

مقاله های مرتبط :

جدیدترین محصولات فروشگاه ما

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *